Competenties

Telecom

e-BO Enterprises zorgt ervoor dat alle telefonie- en netwerkcommunicatie binnen uw bedrijf of organisatie optimaal verlopen. We ontwerpen en implementeren de beste telecomoplossing op maat van uw noden: flexibel, geavanceerd, gebruiksvriendelijk en veilig. Van klassieke telefonie tot VOIP-telefonie: onze experts begeleiden elk project van A tot Z.

4 G data services

Data is het nieuwe goud. e-BO Enterprises biedt zowel performante dataoplossingen voor klanten met een eigen datacenter als hostingdiensten. We maken de link tussen uw data en de publieke cloud, waarbij we toepassingen als Office 365 connecteren met uw private of gehoste datecenter. We koppelen uw datacenter ook aan een uitgebreid pakket van datadiensten met 4G-connectiviteit.

LAN, WAN en SD-WAN

e-BO Enterprises rust uw onderneming uit met de meest performante lokale (LAN) of wereldwijde (WAN) netwerken. Met SD-WAN verbindt u individuele bedrijfslocaties met het interne netwerk, zodat u altijd en overal van een geïntegreerde netwerkinfrastructuur geniet en flexibel nieuwe locaties en applicaties toevoegt en migreert.

Wireless and IoT networks

e-BO Enterprises implementeert wifi en mobiele netwerken met uitmuntende snelheid en beschikbaarheid. De IoT-specifieke netwerken verbinden applicaties uit het Internet of Things met het netwerk en omgekeerd. U beschikt over de beste dekking en verlengt dankzij het lagere energieverbruik de levensduur van uw slimme toepassingen.

Virtual operator

e-Bo Enterprises zet uw bedrijfstelefonie en ICT-netwerk op over heel Europa. We zorgen ook op afgelegen locaties voor een optimale dekking, zodat uw onderneming altijd bereikbaar blijft. Dat uw stakeholders u daarbij altijd op het lokale nummer bereiken, draagt bij tot de klantintimiteit.

Telefoniediensten

We bieden een uitgebreid pakket van vaste, mobiele en netwerktelefoniediensten, waardoor u locatieonafhankelijk belt. Een maximale bereikbaarheid en glasheldere kwaliteit zijn verzekerd. e-BO Enterprises voorziet eveneens geïntegreerde VoIP-toepassingen, op maat van uw onderneming.

Internetconnectiviteit

Dankzij e-BO Enterprises is uw bedrijf altijd en overal geconnecteerd met supersnel internet, flexibele telefonieoplossingen en uw data-applicaties. We leveren en integreren een totaalpakket waardoor u zich onbezorgd op uw kernactiviteiten kunt toespitsen.

LTE-, 4G- en 5G-connectiviteit

e-BO Enterprises faciliteert 4G-connectiviteit met hoge snelheden en een optimale dekking. We volgen de ontwikkelingen richting 5G op de voet, zodat u ook in de toekomst van de beste netwerkmogelijkheden blijft genieten.

Safety

Veiligheid staat voorop in elk bedrijfsproces. Uw bedrijfsinfrastructuur, medewerkers, software en data verdienen een maximale bescherming. e-BO Enterprises helpt u bij het lokaliseren, uitwerken, beheren en plaatsen van performante beveiligingsoplossingen.

Intercom systems

Intercom vormt in veel gebouwen en bedrijfsomgevingen een belangrijke schakel binnen het veiligheidsbeleid. U verleent er toegang mee en spreekt er mensen gericht mee aan. e-BO Enterprises heeft de optimale toestellen en de nodige knowhow in huis voor een naadloze integratie.

CCTV access control

e-BO Enterprises installeert en onderhoudt hoogstaande systemen voor camerabeveiliging. Ze steunen op de laatste technologieën voor een uitstekende weergavekwaliteit. Een toegangscontrolesysteem verleent enkel toegang aan bevoegde personen. U bepaalt zelf welke machtigingen u toewijst.

Public address

Public address vindt veel toepassingsgebieden in situaties waarin u een menigte direct wenst te contacteren, bijvoorbeeld in noodsituaties of bij grote manifestaties. e-BO Enterprises voorziet hoogwaardige geluidssystemen waarmee u aanwezigen over het hele gebouw met één centrale boodschap aanspreekt.

Emergency Alerting

Loert er gevaar om de hoek of bent u geconfronteerd met een noodgeval, dan voorzien we de nodige systemen om alle relevante personen te verwittigen.

Intrusion detection

Met een Intrusion Detection System (IDS) detecteert u automatisch ongeautoriseerde toegang tot een informatiesysteem of netwerk.

People tracking

Wij voorzien applicaties die onder meer hulpverleners en ordediensten lokaliseren en volgen in hun opdrachten.

Control room

In een controleruimte staan betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit centraal. Wij werken een oplossing op maat uit.

Data integration

Data integration services

Hoe beter u in staat bent om data op een goede manier te gebruiken, hoe groter de voordelen die u ermee genereert. De data-experts van e-BO Enterprises onderhouden, actualiseren, beheren en beveiligen uw data, waardoor u uw beslissingen nog beter onderbouwt.

Big data time-based databases

Time series databases bundelen een brede waaier van datapunten. Dat gebeurt meestal op vaste tijdstippen. U analyseert ermee wat er in het verleden is gebeurd en voorspelt toekomstige gebeurtenissen. U lokaliseert snel en efficiënt patronen, trends en afwijkingen. De gegenereerde info vergroot het anticipatievermogen van een onderneming. e-BO Enterprises helpt u bij de ontwikkeling van die optimale database-infrastructuur.

Streaming data architecture

Het principe van streaming data zorgt ervoor dat u data verwerkt op het moment dat die data ontstaan. U registreert bijvoorbeeld alle bewegingen voor een bepaalde sensor. Dankzij de aangepaste architectuur die e-BO Enterprises samen met u implementeert, beschikt u continu over de meest actuele data. De grote voordelen? U schakelt sneller en beschikt over een basis voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

IoT datacollection

Het Internet of Things connecteert verschillende slimme applicaties, wat gepaard gaat met een schat aan data. Wij bundelen die data en helpen u bij de monitoring van de verzamelde informatie. e-BO Enterprises rolt de meest aangewezen big data-architectuur uit, waarmee u zich wapent voor de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het vlak van IoT.

Interfacing industrial protocols

e-BO Enterprises faciliteert de aangewezen protocollen, zodat u uw data altijd op dezelfde manier verwerkt en de relatie met andere data vlot legt. U zorgt op die manier voor een vereenvoudigde orkestratie, die u in staat stelt om uw bestaande databases en applicaties eenvoudig uit te breiden en op te schalen.

Role-based access

e-BO Enterprises ondersteunt uw organisatie bij het toekennen van rollen met betrekking tot uw data. Dankzij onze brede ervaring op het vlak van het ontwerp, de implementatie en opvolging van die toegangscontrole, beschikt u altijd over het noodzakelijk inzicht in de verschillende rollen en past u die flexibel aan.

Tooling data insights

Van data naar inzicht: daar draait elk dataproces om. We verenigen de gegevens uit verschillende gestructureerde databases in een datacenter en maken ze klaar voor analyse. e-BO Enterprises reikt de optimale rapporteringstools aan, waardoor u uw data maximaal kunt aanwenden. Veiligheid is daarbij het hoogste goed.

Complex event processing

De verwerking en analyse van grote hoeveelheden data uit een brede waaier van applicaties vraagt om aangepaste oplossingen en principes. We helpen u bij de realisatie, de uitrol en het beheer van uw dataprojecten. U krijgt op die manier sneller waardevolle inzichten in alle relevante businessdomeinen.

Securing sensor networks

e-BO Enterprises verenigt op een veilige wijze de data die u met verschillende sensoren op uiteenlopende locaties genereert. We zorgen ervoor dat u de data efficiënt in uw databases integreert en faciliteren de verdere verwerking of distributie ervan.

System integration

System integration services

Dankzij integratie communiceren systemen met elkaar en functioneren ze als één geheel. e-BO Enterprises zorgt voor een naadloze koppeling tussen bedrijfsprocessen, met consistente data over alle systemen heen. Die betere samenwerking tussen de uiteenlopende toepassingen draagt bij tot de efficiëntie van uw organisatie.

Cybersecurity

In een almaar meer digitale en geconnecteerde wereld groeien cyberdreigingen in complexiteit en omvang. Met de toenemende wettelijke compliance-eisen (GDPR) vormt cybersecurity een belangrijk thema voor iedere organisatie, zowel met het oog op de bescherming van de eigen data als die van de stakeholders. Onze specialisten brengen de kwetsbare punten van uw onderneming in kaart, implementeren de aangewezen oplossingen en beheren uw cyberveiligheid.

Control, safety and security systems

e-BO Enterprises integreert tal van veiligheids- en beveiligingstoepassingen, zoals cameratoezicht, intercom, public address (PA) en op rollen gebaseerde toegangscontrole. We tekenen voor de totale integratie van de applicaties, de ICT-infrastructuur, het achterliggende datacenter, de connectiviteit, de beveiliging en het beheer van het netwerk.

Virtuele serverinfrastructuur

Het gebruik van virtuele servers biedt de nodige flexibiliteit om uw fysieke servercapaciteit concreet af te stemmen op uw noden. U betaalt wat u gebruikt en laat de serverruimte meegroeien met uw onderneming. e-BO Enterprises werkt met u een configuratie uit die helemaal aansluit bij uw toepassingen, vereisten, omvang en groeiperspectieven.

Datacenter services

Het datacenter is de aangewezen oplossing voor wie niet langer in een eigen server wil investeren, maar wel bepaalde applicaties op een server wil stallen. Onze datacenterdiensten omvatten ondersteuning op het vlak van de implementatie, het onderhoud, de werking en de verbetering van het datacenter.

Networking and security

e-BO Enterprises is gespecialiseerd in het opzetten en beveiligen van netwerken en servers. Of u zich nu on-premise, in de cloud of in beide omgevingen tegelijk begeeft, met onze ervaring en knowhow creëren we altijd een veilige en performante netwerkinfrastructuur. Die maakt het mogelijk om uw bedrijfsuitdagingen in optimale condities aan te gaan.

Telecommunicatie

e-BO Enterprises biedt voor ondernemingen een breed scala van toepassingen op het vlak van telecommunicatie: van klassieke telefooncentrales tot VoIP-systemen, lokaal of mobiel, en in de meest complexe situaties. We adviseren u graag over de totaaloplossingen waarmee u alle communicatiestromen stroomlijnt.

Data, voice and video services

De technologische (r)evolutie binnen de bedrijfswereld vertaalt zich ook in het gebruik van een veelheid aan data-, voice- en video-applicaties. We beschikken op die domeinen over tal van handige hulpmiddelen en toestellen en voorzien de nodige bandbreedte om die op een hoogwaardige manier aan te wenden.

Testimonial

  • PRODUCTIVITEIT VERHOGEN

    Dankzij de centralisatie met de services van e–BO Enterprises komt er tijd vrij voor onze mensen. Hierdoor kunnen wij ons meer concentreren op de dossiers en de productiviteit van onze werknemers verhogen.

    SAX – sanitair