FRONT-END DEVELOPER

Als front-end ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het bouwen van uitdagende, feature rijke userinterfaces, gebaseerd op ReactJS technologie.

FRONT-END DEVELOPER

e-BO Enterprises (Ieper en Oostende) is actief in software engineering, networking, security, cloud computing en infrastructuurbeheer. Wij creëren full-service oplossingen voor de bedrijfswereld, voor de public safety sector (brandweer, politie, gevangeniswezen) en voor on- & offshore windmolenparken. We tellen ondertussen meer dan 100 medewerkers met een neus voor innovatie, passie voor technologie en een ontembare drive. We missen evenwel nog extra Java en Javascript power.

FRONT-END DEVELOPER

Jouw jobinhoud

Als front-end ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het bouwen van uitdagende, feature rijke userinterfaces, gebaseerd op ReactJS technologie. Je zorgt ervoor, op basis van de input van de UX-designers, dat de applicatie gebruiksvriendelijk is, voldoet aan onze interne kwaliteitsnormen en performant blijft, zelfs voor complexe user cases.
Aangezien we een aantal platformen bouwen, moet de code op een modulaire manier geschreven worden, met de nodige tests op componentniveau.
Wanneer de applicatie live gaat, ben jij het aanspreekpunt voor ons customer supportteam en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van bugs en andere problemen.

Jouw profiel

Uiteraard draag je elk van de EBO kerncompetenties met je mee:
integriteit | klantgerichtheid | flexibiliteit | communicatief | resultaatgerichtheid (no-nonsense aanpak) | veiligheid eerst.

Daarnaast verwachten we van jou:

  • Eigen verantwoordelijkheid nemen voor je projecten en de drive om altijd een topoplossing te leveren, ook – en vooral – als er een deadline om de hoek komt kijken.
  • Duidelijke én structurele communicatie met collega’s of klanten.
  • Een analytische geest en het vermogen om als een probleemoplosser te denken.

De verwachte ervaring en skills:

  • Master in computer science of electrical engineering; gelijkwaardig door ervaring kan zeker ook.
  • Expert in react, JavaScript, HTML5 en CSS
  • Expert in uitwerken van performante User Interfaces, met oog voor modulariteit.
  • Ervaring met Jest, Cypress, en andere relevante test frameworks.
  • Ervaring met data modellering en implementatie (MySQL).
  • Kennis van Linux, en Atlassian suite is een troef.

AANBOD

Internationaal groeibedrijf met sterke interne dynamiek:
Bij ons mag je zeker zijn van veel variatie, opleidingen en de kans om jezelf te ontwikkelen binnen onze internationale groeiambities.

Jij maakt het verschil!
We werken met korte beslissingslijnen en in kleine teams. Jouw job heeft rechtstreeks impact op het resultaat en vraagt een no-nonsens attitude.

Toffe equipe in een superomgeving:
Onze collega’s zijn gedreven en resultaatgerichte teamplayers. We werken vanuit twee nagelnieuwe gebouwen: HQ Ieper (bakenfunctie op hoek Ter Waarde Business Park en Ringlaan Ieper) en office Oostende (1ste bedrijf op Ostend Science Park).

Straf verloningspakket:
Een voltijdse job met competitief salarispakket inclusief maaltijd- en ecocheques, GSM & abonnement, laptop, hospitalisatieverzekering en na maximum 6 maand een bedrijfswagen en tankkaart! Solliciteer je spontaan (zonder tussenkomst van kantoor of aanbrenger), dan ontvang je een instappremie van 1000 euro!

Interesse in deze vacature? Mail dan uw CV naar Greet Demonie op: hr@ebo-enterprises.com.
Liever eerst eens van gedachten wisselen? Bel Greet op 0478 49 32 48.