FULL STACK DEVELOPER

Als developer ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de wensen van de klant, het ontwerpen van een passende architectuur (zowel op data-model als op businesslogica niveau) en het implementeren

e-BO Enterprises (Ieper en Oostende) is actief in software engineering, networking, security, cloud computing en infrastructuurbeheer. Wij creëren full-service oplossingen voor de bedrijfswereld, overheidsdiensten (brandweer, politie, gevangeniswezen) en offshore windmolenparken. Er zijn reeds meer dan 100 medewerkers met een neus voor innovatie, passie voor technologie en een ontembare drive aan boord, maar we missen nog extra Java power.

FULL STACK DEVELOPER

Jouw jobinhoud

Als developer ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de wensen van de klant, het ontwerpen van een passende architectuur (zowel op data-model als op businesslogica niveau) en het implementeren en testen van deze oplossingen.

Wanneer jouw toepassing live gaat, ben je het aanspreekpunt voor ons customer support team en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van bugs en uitstaande problemen.

Jouw profiel

Uiteraard draag je elk van de EBO kerncompetenties met je mee:
integriteit | klantgerichtheid | flexibiliteit | communicatief | resultaatgerichtheid (no-nonsense aanpak) | veiligheid eerst.

Daarnaast verwachten we van jou:

  • Ownership nemen van jouw projecten en de gedrevenheid om ten allen tijde een top-oplossing te leveren, ook en vooral wanneer een deadline om de hoek staat.
  • Duidelijk en op een structurele manier communiceren met collega’s of klanten.
  • Een analytische geest en in staat zijn om probleemoplossend te denken.

De verwachte ervaring en skills:

  • Master in informatica of electrical engineering; gelijkwaardig door ervaring kan zeker ook.
  • Ervaring met Java, HTML5, JavaScript, ReactJS en (S)CSS.
  • Ervaring met data modelling en implementatie (MySQL).
  • Kennis van Linux is een pluspunt.

AANBOD

Internationaal groeibedrijf met sterke interne dynamiek:
Bij ons mag je zeker zijn van veel variatie, opleidingen en de kans om jezelf te ontwikkelen binnen onze internationale groeiambities.

Jij maakt het verschil!
We werken met korte beslissingslijnen en in kleine teams. Jouw job heeft rechtstreeks impact op het resultaat en vraagt een no-nonsens attitude.

Toffe equipe in een superomgeving:
Onze collega’s zijn gedreven en resultaatgerichte teamplayers. We werken vanuit twee nagelnieuwe gebouwen: HQ Ieper (bakenfunctie op hoek Ter Waarde Business Park en Ringlaan Ieper) en office Oostende (1ste bedrijf op Ostend Science Park).

Straf verloningspakket:
Een voltijdse job met competitief salarispakket inclusief maaltijd- en ecocheques, GSM & abonnement, laptop, hospitalisatieverzekering en na maximum 6 maand een bedrijfswagen en tankkaart! Solliciteer je spontaan (zonder tussenkomst van kantoor of aanbrenger), dan ontvang je een instappremie van 1000 euro!

Interesse in deze vacature? Mail dan uw CV naar Greet Demonie op: hr@ebo-enterprises.com.
Liever eerst eens van gedachten wisselen? Bel Greet op 0478 49 32 48.