SERVICE CENTER ENGINEER

Je haalt je motivatie uit het zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden van de eindklant. Je kunt zelfstandig technische problemen oplossen en helpt het support team bij het zoeken naar een antwoord op de vragen.

e-BO Enterprises (Ieper en Oostende) is actief in software engineering, networking, security, cloud computing en infrastructuurbeheer. Wij creëren full-service oplossingen voor de bedrijfswereld, public safety (brandweer, politie, gevangeniswezen) en on- & offshore windmolenparken. Er zijn reeds meer dan 100 medewerkers aan boord met een neus voor innovatie, passie voor technologie en een ontembare drive, maar we missen nog Service power.

SERVICE CENTER ENGINEER

Jouw jobinhoud

Je haalt je motivatie uit het zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden van de eindklant. Je kunt zelfstandig technische problemen oplossen en helpt het support team bij het zoeken naar een antwoord op de vragen.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in het analyseren en oplossen van incidenten rondom hardware-, software-, applicatie- en netwerkstoringen. Jouw inzet is essentieel voor het goed laten verlopen van de kernprocessen van onze organisatie en heeft directe impact op de organisatie en haar klanten.

Jouw profiel

Uiteraard draag je elk van de EBO kerncompetenties met je mee:
integriteit | klantgerichtheid | flexibiliteit | communicatief | resultaatgerichtheid (no-nonsense aanpak) | veiligheid eerst.

Daarnaast verwachten we van jou:

  • Problemsolving mentaliteit en zin  voor initiatief.
  • Uitgesproken resultaatgericht en nauwgezet.
  • Je werkt in overleg met de collega’s als één team.

De verwachte ervaring en skills:

  • Sterke interesse in server infrastructuur  (VMware, Exchange, Citrix, GPO, Active Directory, DNS, DHCP,…).
  • Vertrouwd met ticketing-systemen / Monitoring systemen.
  • Kennis van netwerking (certificatie is een voordeel).
  • Vlot in Nederlands en Engels, Basiskennis Frans is een must.

Wij voorzien graag in de nodige  begeleiding en opleidingen (intern en extern).

AANBOD

Internationaal groeibedrijf met sterke interne dynamiek:
Bij ons mag je zeker zijn van veel variatie, opleidingen en de kans om jezelf te ontwikkelen in het kader van onze internationale groeiambities.

Jij maakt het verschil!
We werken met korte beslissingslijnen en in kleine teams. Jouw job heeft rechtstreeks impact op het resultaat en vraagt een no-nonsens attitude.

Toffe equipe in een superomgeving:
Onze medewerkers zijn gedreven en resultaatgerichte teamplayers. We werken vanuit twee nagelnieuwe gebouwen: HQ Ieper (bakenfunctie op hoek Ter Waarde Business Park en Ringlaan Ieper) en office Oostende (1ste bedrijf op Ostend Science Park).

Straf verloningspakket:
Een voltijdse job met competitief salarispakket inclusief maaltijd- en ecocheques, GSM & abonnement, laptop, hospitalisatieverzekering en na maximum 6 maand een bedrijfswagen en tankkaart! Solliciteer je spontaan (zonder tussenkomst van kantoor of aanbrenger), dan ontvang je een instappremie van 1000 euro!

Interesse in deze vacature? Mail dan uw CV naar Greet Demonie op: hr@ebo-enterprises.com.
Liever eerst eens van gedachten wisselen? Bel Greet op 0478 49 32 48.