Onze oplossingen

Gefiltered op: Control, safety & security solutions

3 min

e-BO Enterprises beveiligt OT bij Parkwind

Alle systemen waar netwerkverbindingen aan te pas komen, zijn gebaat bij feilloze cybersecurity. In tijden van razendsnelle digitalisering nemen helaas ook de cyberrisico’s evenredig toe. Mogelijke doelwitten zijn onder meer de windparken. Ook die zitten immers bol van de netwerkinfrastructuur. Voor betrouwbare OT-security klopte offshore-uitbater Parkwind aan bij e-BO Enterprises.

Lees meer
4 min

e-BO Enterprises zorgt voor feilloze operationele technologie in windpark voor Belgische kust

Windparkbeheerder Otary rekent op de jarenlange ervaring en expertise van e-BO Enterprises voor een frisse OT-wind in zijn park voor de Belgische kust. De applicaties van e-BO Enterprises volgen vanop afstand de prestaties van de windturbines op en zorgen voor veilige en betrouwbare communicatie te land, ter zee en in de lucht. Otary en e-BO Enterprises sloegen met deze oplossing de handen in elkaar voor de komende twintig jaar.

Lees meer
4 min

Betere connectiviteit door outdoor wifi en SD-WAN

Op vlak van het ecologisch recycleren van ferro- en non-ferromaterialen staat Galloo Group erg ver, maar hun connectiviteit kon een update gebruiken. e-BO Enterprises zorgde voor een vlottere en veilige communicatie met een outdoor wifi-netwerk en een SD-WAN.

Lees meer