Waarom EBO?

Capabilities

e-BO Enterprises is op vele domeinen actief. We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd op het vlak van telecommunicatie, veiligheidstoepassingen, software en netwerkinfrastructuur. Onze sterkte schuilt eveneens in de integratie van onze verschillende systemen in overkoepelende platformen. Binnen elk domein reiken we verschillende oplossingen aan die uw organisatie van grote waarde kunnen zijn. Onze dienstverlening en schaalgrootte vormen de sleutel tot een succesvolle implementatie van elk project.

Advanced communication

e-BO Enterprises ontwerpt en bouwt geavanceerde communicatienetwerken voor verschillende doeleinden. We analyseren uw huidige voorzieningen en brengen de behoefte van uw bedrijf of organisatie in kaart. Onze communicatienetwerken ondersteunen het almaar toenemende aantal nieuwe apparaten en data-, voice- en video-applicaties met hogere vereisten op het vlak van bandbreedte. We besteden veel aandacht aan alle aspecten inzake veiligheid en staan garant voor de nodige onderhoudswerken, zodat uw netwerkinfrastructuur altijd op een duurzame manier operationeel blijft.

Control, safety & security

e-BO Enterprises kan bogen op een jarenlange ervaring op het vlak van controle- en beveiligingssystemen voor allerhande bedrijven, overheidsdiensten en organisaties. Of het nu gaat om het monitoren van ruimtes, het opvolgen van mensen of een geavanceerde toegangscontrole, een breed scala van toepassingen stelt u altijd in staat om de veiligheid actief te monitoren. Met een geïntegreerd security management beschikt u over een totaalbeeld van alle beveiligingstoepassingen.

Integratie

e-BO Enterprises integreert zijn toestellen en oplossingen voor communicatie, controle en veiligheid in een overkoepelende interface. Door verschillende toepassingen aan elkaar te koppelen, creëren we een maximale efficiënte en veiligheid. De veiligheidsoperator kan de systemen centraal controleren en op basis van een geïntegreerde kijk de aangewezen beslissingen nemen. e-BO Enterprises combineert technologieën van verschillende leveranciers om u de beste totaaloplossing aan te reiken. Met een geïndividualiseerde benadering voldoet e-BO Enterprises aan de unieke vereisten van elk type organisatie, ongeacht de omvang of complexiteit.

Industriële protocollen, een op rollen gebaseerde toegang, het gebruik van big data en een stringente beveiliging resulteren in een ijzersterk, geïntegreerd beveiligingsnetwerk.

Solution delivery

De digitale transformatie tekent zich in elke sector af. Big data zijn daarbij van goudwaarde. Een belangrijke voorwaarde om data optimaal te benutten, is een grote toegankelijkheid van de gegevens. e-BO Enterprises weert silo’s en legt een laag over de verschillende applicaties heen, zodat u als gebruiker meer inzicht in uw data krijgt.

e-BO Enterprises staat u bij in uw dataoperaties en brengt een oplossing voor een geïntegreerde dataomgeving. We specialiseren ons onder meer in dataoplossingen voor openbare veiligheid, offshore-activiteiten, defensie en Industrie 4.0-toepassingen.

Softwaresystemen

Onze experts voorzien geïntegreerde platformen die verschillende functionaliteiten aan elkaar koppelen, zoals toegangsrollen, automatische workflows, audits, dataverzameling, realtime overzichten, directe controle, interfacing voor mobiele toepassingen, werkstations en videomuren. e-BO Enterprises biedt sector- en activiteitsspecifieke softwareplatformen:

  • – e-Vision : end-to-end veiligheidsplatform e-Vision centraliseert alle types content: van data, over applicaties, tot voice en video
  • – e-Wind : operationeel platform voor offshore windmolenparken
  • – e-Security : een dashboard voor de controle, veiligheid en beveiliging

Innovatie

Innovatie zit in het DNA van e-BO Enterprises verweven. Dat vertaalt zich in vooruitstrevende producten, zoals het gepatenteerde veiligheidsplatform e-Vision, gespecialiseerde hardware (o.a. robuuste toestellen en extra stevige beschermingshoezen), innovatieve oplossingen voor bedrijfs- of organisatiekritieke informatie, het binnenkort gepatenteerde peopletracking, platformen met geïntegreerde oplossingen (voice, wifi, 4G, CCTV …) voor netwerken, veiligheid, hardware, software en connectiviteit. We hosten ook specifieke applicaties op globale schaal, implementeren innovatieve bedrijfsmodellen en leveren een end-to-end service voor kritieke netwerken, infrastructuur en communicatie.

Design, build & maintain

e-BO Enterprises bundelt alle knowhow en ervaring onder één dak. We doen beroep op een brede waaier van toepassingen van gereputeerde leveranciers en ondersteunen die met een dienstverlening van de hoogste kwaliteit.

Design

Onze account managers organiseren een meeting om de scope van het project te definiëren zodat onze klanten en teams op de hoogte zijn van de vereisten en de timing. Die scope vormt de basis voor de te bespreken SLA.

Build

We bouwen en plaatsen uw applicaties in een hybride cloudomgeving en/of een dedicated netwerkinfrastructuur. Onze experts implementeren en testen de gekozen oplossing. Tijdens het project houden we voortdurend contact met de klant zodat we zeker zijn dat ons werk overeenkomt met de scope en de SLA.

Maintain

Wanneer alle applicaties, netwerken en diensten vlotjes draaien, blijven we alles monitoren om de beste performance te blijven garanderen. Indien nodig volgen we problemen op en zitten we nogmaals samen met onze klanten om de volgende stappen te bespreken.

We hanteren een pan-Europese benadering en fungeren als centraal aanspreekpunt (SPOC) voor al uw vragen. Door onze jarenlange expertise en de omvang van onze onderneming (+ 80 medewerkers) is de continuïteit op het vlak van service en ondersteuning altijd verzekerd.

Extra benefits

Samenwerken met e-BO Enterprises levert een pak voordelen op. U doet immers een beroep op een ervaren en toekomstgerichte onderneming die voor u op maat een oplossing uitwerkt. Met onze technologische kennis, hoge graad van dienstverlening en transparante prijzen bent u altijd verzekerd van een aanpak die geheel bij uw onderneming en uw bedrijfsactiviteiten aansluit.

Bedrijfscontinuïteit

De beschikbaarheid van uw netwerk en infrastructuur vormt een essentiële voorwaarde tot de continuïteit van uw onderneming. e-BO Enterprises voorziet een centrale hosting en een netwerk dat data, applicaties, voice en video optimaal ondersteunt. Mobiele medewerkers genieten vanaf hun thin client, laptop of tablet van een even hoge performantiegraad. Met schaalbare netwerken en een flexibele infrastructuur is uw organisatie klaar voor nieuwe entiteiten en activiteitsuitbreidingen. Europese datacenters zorgen ervoor dat de servers met uw digitale applicaties altijd blijven draaien, 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Met behulp van onze geavanceerde beveiligingsmechanismen en onze hoge graad van vakkennis garandeert e-BO Enterprises een betrouwbare en bedrijfszekere netwerkinfrastructuur.

Hybride cloud

Met onze hybride cloud beschikt u over de controle en veiligheid van een private cloud en over de flexibiliteit van een publieke cloud. Zo biedt e-BO Enterprises u het beste van beide werelden aan: kritieke of gevoelige informatie slaat u veilig op in uw private cloud, terwijl u in de publieke cloud minder gevoelige informatie kunt delen en bewerken.

Managed

Dankzij onze totaalaanpak kunt u op beide oren slapen. Wij ondersteunen uw volledige IT-afdeling in een ‘pay-per-use’- en ‘pay-as-you-grow’-service. U maakt gebruik van uw eigen virtuele cloud, terwijl e-BO Enterprises alles voor u beheert: hardware, software, servers, security, netwerk, etc.

Kostprijs

e-BO Enterprises geeft u de kracht om meer te doen met minder. Wij zorgen voor een volledige operationele ondersteuning, waarbij u enkel betaalt voor wat u verbruikt. Zo wint u tijd én geld. En doordat u zelf geen kostbare tijd meer hoeft te investeren in het beheer en het onderhoud van uw informatica, kan u zich ook beter focussen op uw kerntaken.

Schaalbaar

Organisaties en bedrijven evolueren in recordtempo. De complexiteit neemt daarbij alleen maar toe. Dat vraagt om een grote flexibiliteit op het vlak van ICT-luik. e-BO Enterprises implementeert schaalbare en veilige oplossingen die meegroeien met uw activiteiten. Onze experts belichten uw organisatiedoelstellingen en stemmen de ICT-toepassingen er op af, zowel op het vlak van hardware, software als netwerkinfrastructuur.

Centralisatie

Binnen veel organisaties ontstaat er een veelheid aan netwerk- en datalocaties, waardoor een helikopterkijk ontbreekt. e-BO Enterprises centraliseert uw applicaties, opslag, netwerk en andere componenten. Onze aanpak draagt op die manier bij tot de (kosten)efficiëntie en continuïteit van uw bedrijf of dienst.

End-user

U wil dat uw medewerkers zich op hun kerntaken kunnen focussen, zonder zorgen over de devices en de applicaties die ze daarbij gebruiken. e-BO Enterprises biedt uw medewerkers een vlekkeloze gebruikerservaring en staat achter de schermen in voor de opvolging en het beheer van alle nodige hardware en software.

Development

e-BO Enterprises houdt steeds de vinger aan de pols van uw business. We treden daadkrachtig en snel op wanneer u nood hebt aan nieuwe toepassingen of systemen om uw groei te faciliteren en op de gewijzigde vraag van de klant in te spelen.

Service by service

Het servicepakket van e-BO Enterprises is allesomvattend. U bepaalt zelf of u ons voor een specifieke expertise inschakelt, dan wel op ons volledige ICT-dienstenpakket beroept. Het spreekt voor zich dat u altijd vrij bent om het dienstverleningspakket te upgraden of aan te passen.

Connectiviteitsservice

Uw organisatie rekent op performante, betrouwbare en veilige connecties, zowel intern als extern. We verbinden uw hoofdkantoor, vestigingen en datacenters op een veilige, snelle en betrouwbare manier. WAN-connectiviteit verhoogt de flexibiliteit en verlaagt de kosten voor uw onderneming. We beschikken over een eigen private WAN-omgeving in elf Europese landen.

Collaboration

Onze netwerkeconomie is gericht op samenwerking. Dat veronderstelt dat u vlot en veilig, binnen een afgeschermde omgeving, kunt communiceren en informatie delen. Met e-BO Enterprises verlopen communicatie en informatiedeling niet alleen een pak eenvoudiger, wij garanderen u ook dat u altijd en overal op een veilige manier toegang heeft tot uw informatie.

Telefonieservices

Elke organisatie heeft andere behoeftes op het vlak van telefonie, zowel mobiel als vast. Van standaardoplossingen tot VoIP, we zorgen altijd voor een optimale integratie en configuratie.

Hosting

Dankzij e-BO Enterprises heeft u geen nood meer aan eigen servers en een eigen serverruimte. Tegelijk krijgt u van ons de beschikking over zoveel (extra) rekenkracht, opslagruimte of bandbreedte als u maar wilt, waar en wanneer u maar wilt. Op die manier maken wij uw IT-omgeving zo flexibel dat ze altijd voldoet aan de voortdurend wisselende eisen en wensen van uw organisatie.

Network

Wij ondersteunen u niet enkel met advies, maar zorgen ook voor het ontwerp en de bouw van uw netwerk. Om alles optimaal te laten functioneren, voeren wij tijdig het nodige onderhoud uit. Ten slotte monitoren en beveiligen wij uw netwerk, zodat u op beide oren kan slapen.

Hardware

Of u nu gebruik maakt van de cloud, on-premise infrastructuur of een hybride oplossing, een beschikbare, veilige en performante IT-omgeving steunt aan de basis altijd op hardware. Voor alle vraagstukken rond die hardware bent u bij e-BO Enterprises aan het juiste adres: van servers, storage en netwerk, tot alle types van end-user devices, zowel voor het klassieke kantoor als voor de meest veeleisende werkomgevingen.

Remote

e-Vision is een veiligheidsplatform dat de centralisatie van alle types content stroomlijnt (data, applicaties, voice en video). Het platform bevat alle noodzakelijke technologieën zoals virtualisatie, VoIP, identiteitsmanagement, helpdeskautomatisatie en ingebouwde veiligheid. Een gebruiker kan overal op het internet met zijn content interageren.

Testimonial

  • BESPAREN EN TERUG INVESTEREN

    Door gebruik te maken van de voorzieningen van e-BO Enterprises, kon Shurgard zijn telefoniekosten met 60% verminderen. Ook in het dataverkeer liepen de kosten met 20% terug. Hierdoor komt budget vrij om te investeren in andere ICT diensten en initiatieven.

    SHURGARD – self storage