Wij zijn e-BO Enterprises

U inspireren en ondersteunen om uw IT-uitdagingen aan te gaan met de meest geavanceerde oplossingen en diensten. Dat is wat e-BO Enterprises al meer dan 20 jaar doet. Wij optimaliseren uw dagelijkse IT om vertrouwen in uw kernactiviteit op te bouwen.

Met e-BO Enterprises krijgt u een ervaren en toekomstgerichte partner die een oplossing ontwikkelt op maat van uw behoeften. Met onze technologische knowhow bent u zeker van een aanpak die volledig overeenstemt met uw onderneming en bedrijfsactiviteiten.

Bekroond in
binnen- en buitenland

  • Trends nomineerde ons in 2013 voor de Trends Business Tour, een erkenning voor bedrijven die uitblinken op het vlak van innovatie en duurzaamheid.
  • Drie jaar later, in 2016, behoorde e-BO Enterprises tot de shortlist van de Vlaamse Regering voor de verkiezing van Beloftevolle Onderneming van het Jaar.
  • Internationaal kregen we erkenning met de Global IT & Enterprise Architecture Award die we in Bangalore ontvingen.
  • In de categorie NATO Secret van de NATO-productcatalogus kregen we de hoogste classificatie.
  • De Smart@Fire Award onderstreept onze expertise binnen de brandweersector.
  • In 2021 krijgen we van onze partner Dell Technologies met de Excellence in Innovation Award.
  • In 2016, 2017, 2021 en 2022 werden we genomineerd door Trends Gazellen, de award voor snelgroeiende bedrijven.

In-house expertise

Software, netwerkinfrastructuur, veiligheidstoepassingen, systeemintegratie, platformen … Binnen elk domein hebben we bij e-BO Enterprises de knowhow. Onze 120 experts leggen de lat hoog voor zichzelf en voor elkaar. Elk project, elke oplossing pakken we in-house aan. De bouwstenen halen we bij vertrouwde partners. Het resultaat is een antwoord op uw specifieke IT-uitdaging.

Kantoor Oostende:
klaar voor een duurzame toekomst

Om onze groei te ondersteunen openden we een nieuwe vestiging in Oostende. Niet toevallig in de koningin der badsteden: het is de ideale uitvalsbasis voor onze diensten aan de exploitanten van windmolenparken en andere offshore-klanten. Het nagelnieuwe gebouw met zijn geavanceerde hernieuwbare technieken, zoals passieve koeling, is ook het fysieke bewijs van ons streven naar duurzaamheid.