Wij zijn e-BO Enterprises

U inspireren en ondersteunen om uw IT-uitdagingen aan te gaan met de meest geavanceerde oplossingen en diensten. Dat is wat e-BO Enterprises al meer dan 20 jaar doet. Wij optimaliseren uw dagelijkse IT om vertrouwen in uw kernactiviteit op te bouwen.

Met e-BO Enterprises krijg je een ervaren en toekomstgerichte partner die een oplossing ontwikkelt op maat van jouw behoeften. Met onze technologische knowhow ben je zeker van een aanpak die volledig overeenstemt met jouw onderneming en bedrijfsactiviteiten.

ISO-cerficaten

Bij e-BO Enterprises zijn we trots op onze ISO-certificaten. Met de ISO 27001 tonen we aan dat we voldoen aan de internationale norm voor het beheer van informatiebeveiliging. De ISO 9001 toont aan dat we op een consistente manier producten en diensten leveren die voldoen aan de eisen van klanten en regelgevende instanties. Daarnaast is e-BO Enterprises ISO45001 conform, waardoor we een veilige én gezonde werkplaats voor onze werknemers kunnen garanderen.

Bekroond in
binnen- en buitenland

  • Trends nomineerde ons in 2013 voor de Trends Business Tour, een erkenning voor bedrijven die uitblinken op het vlak van innovatie en duurzaamheid.
  • Drie jaar later, in 2016, behoorde e-BO Enterprises tot de shortlist van de Vlaamse Regering voor de verkiezing van Beloftevolle Onderneming van het Jaar.
  • Internationaal kregen we erkenning met de Global IT & Enterprise Architecture Award die we in Bangalore ontvingen.
  • In de categorie NATO Secret van de NATO-productcatalogus kregen we de hoogste classificatie.
  • De Smart@Fire Award onderstreept onze expertise binnen de brandweersector.
  • In 2021 krijgen we van onze partner Dell Technologies met de Excellence in Innovation Award.
  • In 2016, 2017, 2021 en 2022 werden we genomineerd door Trends Gazellen, de award voor snelgroeiende bedrijven.

In-house expertise

Software, netwerkinfrastructuur, veiligheidstoepassingen, systeemintegratie, platformen … Binnen elk domein hebben we bij e-BO Enterprises de knowhow. Onze 120 experts leggen de lat hoog voor zichzelf en voor elkaar. Elk project, elke oplossing pakken we in-house aan. De bouwstenen halen we bij vertrouwde partners. Het resultaat is een antwoord op jouw specifieke IT-uitdaging.

Kantoor Oostende:
klaar voor een duurzame toekomst

Om onze groei te ondersteunen openden we een nieuwe vestiging in Oostende. Niet toevallig in de koningin der badsteden: het is de ideale uitvalsbasis voor onze diensten aan de exploitanten van windmolenparken en andere offshore-klanten. Het nagelnieuwe gebouw met zijn geavanceerde hernieuwbare technieken, zoals passieve koeling, is ook het fysieke bewijs van ons streven naar duurzaamheid.