logo-inverted.png

We Integrate

Hightech integratie van IT, OT en software systemen
Covering your digital transformation journey

Integrating what’s complex

Data is the new oil. En die zit zowat overal in je organisatie. e-BO verbindt, integreert en laat IT, OT en andere software praten zodat jouw bedrijf kan excelleren. Zoals met virtuele machines in de cloud bijvoorbeeld, of met OSS-in-a box – het digitale hart voor offshore substations. 

Zo’n transformatie vraagt een solide fundering. Dat is onze analyse van je huidige omgeving, je risico’s en je noden. Die vertalen we in een hoogtechnologische oplossing mét impact: hoge performantie, top cybersecurity, remote control… en gemoedsrust.

We Integrate

Hybrid Cloud

On premise, private cloud en public cloud in de perfecte mix. Geniet van de beveiliging en controle van de private cloud en de snelheid en flexibiliteit van de public cloud.
Meer info »

OSS in a box ®

Geïntegreerd platform voor communicatie en samenwerking, vanaf elk apparaat, altijd en overal.
Meer info »

Hoe zit het met jouw IT-uitdagingen?

Connectiviteit, security of integratie… in EBO vind je een IT-partner met expertise en ervaring.
We are delivering trust for your critical business.

We connect

Toestellen van je gebruikers connecteren vlotjes. Kritieke applicaties zijn altijd beschikbaar. Mensen en machines zijn optimaal verbonden. En dat op maat van jouw business. Die zekerheid heb je met de bewezen technologieën van e-BO op maat van offshore, industrie, energie, gezondheidszorg en andere sectoren. Schaalbaar en 100% veilig.

We secure

Security is essentieel om je bedrijf, devices en machinepark te beschermen. Maar goed is niet goed genoeg. De e-BO security systems zijn speciaal ontwikkeld om beter te doen dan wat de markt vandaag biedt. Verwacht je aan een compleet end-to-end pakket voor de beveiliging van je organisatie.

Je digitale transformatie versnellen?

Een bedrijfsbezoek, demo of POC… we zijn er voor je!

Hoe kunnen wij helpen

Integration, security, connection?

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen uw organisatie staat. Contacteer ons.