logo-inverted.png

We Secure

Het slot op jouw industriële omgeving
Onze security aanpak maakt jouw activiteiten beheersbaar

Securing what’s critical

Security is noodzakelijk om je bedrijf, toestellen en machinepark te beschermen. Maar goed is niet goed genoeg. De e-BO security oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om beter te doen dan wat de markt vandaag biedt. Verwacht je aan een compleet end-to-end pakket voor de beveiliging van je organisatie.

Dankzij cybersecurity en fysieke bescherming zijn je mensen, assets en data écht beschermd. Beheersbaar, betaalbaar en ultraveilig.

We Secure

Physical Safety & Security Systems

Ons uniek platform laat je fysieke beveiligingssystemen intelligent samenwerken.
Meer info »

Industrial Cybersecurity

De investering in OT cybersecurity sluit het risico op een incident – met inkomsten- en reputatieverlies tot gevolg – maximaal uit.
Meer info »

Hoe zit het met jouw IT-uitdagingen?

Connectiviteit, security of integratie… in EBO vind je een IT-partner met expertise en ervaring.
We are delivering trust for your critical business.

We connect

Toestellen van je gebruikers connecteren vlotjes. Kritieke applicaties zijn altijd beschikbaar. Mensen en machines zijn optimaal verbonden. En dat op maat van jouw business. Die zekerheid heb je met de bewezen technologieën van e-BO op maat van offshore, industrie, energie, gezondheidszorg en andere sectoren. Schaalbaar en 100% veilig.

We integrate

Data is the new oil. En die zit zowat overal in je organisatie. e-BO verbindt, integreert en laat IT, OT en andere software praten zodat jouw bedrijf er beter van wordt. Zoals met virtuele machines in de Cloud bijvoorbeeld, of met OSS-in-a box – het digitale hart voor offshore substations. 

Je digitale transformatie versnellen?

Een bedrijfsbezoek, demo of POC… we zijn er voor je!

Hoe kunnen wij helpen

Integration, security, connection?

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen uw organisatie staat. Contacteer ons.