logo-inverted.png

Onze oplossingen

In-house, per project en op jouw maat

Connecting

Toestellen van je gebruikers connecteren vlotjes. Kritieke applicaties zijn altijd beschikbaar. Mensen en machines zijn optimaal verbonden.En dat op maat van jouw business. Die zekerheid heb je met de bewezen technologieën van e-BO op maat van offshore, industrie, energie, gezondheidszorg en andere sectoren. Schaalbaar en veilig.
Meer info »

Securing

Security is noodzakelijk om je bedrijf, toestellen en machinepark te beschermen. Maar goed is niet goed genoeg. De e-BO security oplossingen zijn speciaal ontwikkeld om beter te doen dan wat de markt vandaag biedt. Verwacht je aan een compleet end-to-end pakket voor de beveiliging van je organisatie.
Meer info »

Integrating

Data is the new oil. En die zit zowat overal in je organisatie. e-BO verbindt, integreert en laat IT, OT en andere software praten zodat jouw bedrijf kan excelleren. Zoals met virtuele machines in de cloud bijvoorbeeld, of met OSS-in-a box – het digitale hart voor offshore substations.
Meer info »

Een specifieke aanpak
voor uw activiteit.

Analyse

Voor we van start gaan met uw project, bekijken we eerst waar u tegenaan loopt. We bekijken wat u wilt veranderen of verbeteren en maken een projectplan op.

 

Build

We bouwen en plaatsen uw applicaties in een hybride cloudomgeving en/of een dedicated netwerkinfrastructuur. Onze experts implementeren en testen de gekozen oplossing.

 

 

Design

Hier gaat ons technisch team aan het werk om een oplossing te bedenken voor uw uitdaging. We houden daarbij altijd een oog op de scope en de timing van het project.

 

Maintain

Wanneer alle applicaties, netwerken en diensten vlotjes draaien, blijven we alles monitoren om de beste performance te blijven garanderen.

 

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen
uw organisatie staat.

Hoe kunnen wij helpen

Integration, security, connection?

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen uw organisatie staat. Contacteer ons.