Onze oplossingen

Een specifieke aanpak
voor uw activiteit.

Analyse

Voor we van start gaan met uw project, bekijken we eerst waar u tegenaan loopt. We bekijken wat u wilt veranderen of verbeteren en maken een projectplan op.

Design

Hier gaat ons technisch team aan het werk om een oplossing te bedenken voor uw uitdaging. We houden daarbij altijd een oog op de scope en de timing van het project.

Build

We bouwen en plaatsen uw applicaties in een hybride cloudomgeving en/of een dedicated netwerkinfrastructuur. Onze experts implementeren en testen de gekozen oplossing.

Maintain

Wanneer alle applicaties, netwerken en diensten vlotjes draaien, blijven we alles monitoren om de beste performance te blijven garanderen.

In-house,
per project en op jouw maat

Eén oplossing voor verschillende beroepen, sectoren en activiteiten? Die bestaat niet. Wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en gaan op zoek naar de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Vinden we geen oplossing, dan gaan we in-house aan de slag om die op jouw maat te customizen. Zoals we deden voor deze datamanagementplatformen.

Platformen ontwikkeld
in-house en op projectbasis

 • Offshare

  Offshare is een geïntegreerd software platform dat de verschillende business units binnen een offshore windturbinepark samenbrengt. In één dashboard zie je alle parameters. Je kan ook meerdere dashboards opmaken en die delen met verschillende aannemers en over meerdere windturbineparken heen.
  Ontdek alle mogelijkheden van Offshare

 • e-Surveillance

  e-Surveillance levert bruikbare Maritime Situational Awareness (MSA). De software geeft je een duidelijk beeld van jouw omgeving onder andere op zee, op waterwegen en in havens. Dat gebeurt aan de hand van een digital twin: een realtime digitale weergave van de fysieke situatie. e-Surveillance:

  • creëert één enkel beeld van het maritieme domein door sensoren en databronnen te integreren
  • ondersteunt alarmering en customizable workflows voor incidenten
  • integreert communicatie en vergemakkelijkt zo de samenwerking tussen ecosystemen

  Vanuit het gemeenschappelijke operationele beeld initieert de software workflows en communicatie. Zo kan je uw operaties efficiënter plannen en veiliger uitvoeren.

 • e-Prison

  e-Prison is een sterk beveiligd en flexibel dienstenplatform voor gedetineerden. Het digitale platform biedt de gedetineerde de mogelijkheid om zelfstandig en op een verantwoorde manier een aantal handelingen uit te voeren. Telefoneren, televisie kijken, aankopen doen in de kantine en beperkt computergebruik behoren tot de mogelijkheden.

  Het hoofddoel is om gedetineerden te begeleiden in een optimale re-integratie in de maatschappij. Hen op een beveiligde manier kennis laten maken met nieuwe technologieën vormt daarin een onontbeerlijke schakel. De inzet van technologie is daarbij vanzelfsprekend om bijvoorbeeld opleidingen te kunnen volgen.

 • e-Blue

  Ook politieagenten zijn meer en meer informatiewerkers. En niet louter op het commissariaat: ook op het terrein zelf moeten ze snel de juiste informatie kunnen raadplegen en uitwisselen. Om die vaak gevoelige informatie te beveiligen, zorgt e-BO Enterprises voor een veilige en stabiele digitale werkomgeving: e-Blue.

  Dankzij e-Blue is kritieke informatie altijd en overal – van de controlekamer tot de combi – beschikbaar voor de politiediensten. e-Blue is immers opgezet als een geïntegreerd all-in-one-werksysteem: het laat alle nodige politionele applicaties toe om tools en data op een vlotte, efficiënte en veilige manier te gebruiken. Zo brengen we niet alleen het administratieve politiewerk naar het terrein, maar ook de noodzakelijke databanken en allerlei toepassingen die belangrijk zijn op het niveau van de politiezone. Denk aan het digitaal ondertekenen van verhoren.

  Meer dan een mobiel kantoor is e-Blue een modulair beheersplatform. Daardoor biedt het de politiediensten uitgebreide mogelijkheden om te connecteren en te integreren met browsers en databases, maar evengoed met drones en bewakingscamera’s. Er is ook een mogelijkheid om e-Blue te koppelen aan het netwerk van de gemeente. Zo overstijgt e-Blue de mogelijkheden van een mobiel kantoor. Met e-Blue biedt e-BO Enterprises een sterk operationeel geheel in één naadloos geïntegreerd beheersysteem dat zorgt voor meer en beter blauw op straat.

 • e-Fire

  Met e-Fire biedt e-BO Enterprises een integratiebus aan op maat van de brandweer. Een integratiebus is een platform dat onderliggende applicaties eenduidig met elkaar verbindt en data ontsluit. Het zorgt ervoor dat IT-systemen op eenvoudige en gestandaardiseerde wijze met elkaar communiceren, zonder dat ze inzicht moeten hebben in elkaars technische specificaties. Die gestandaardiseerde informatie maakt organisaties wendbaarder en resulteert onder meer in snellere ontwikkeltijden en een gestroomlijnde applicatieflow.

Sterke partners

Veel van onze toepassingen zijn gebaseerd op producten en elementen van externe partners. We selecteren die partners op hun specialisaties en kennen hun toepassingen door en door.

 • Commvault

  Al meer dan 20 jaar innoveert Commvault in datamanagement. Hun datamanagementplatform helpt je efficiënter te werken door jouw gegevens beter te beschermen en op te slaan, waar ze zich ook bevinden of hoe ze zijn gestructureerd.

 • Eurofiber

  Eurofiber biedt bedrijven, overheden en organisaties connectiviteit en cloudinfrastructuuroplossingen dankzij 56.300 km aan glasvezelkabels en elf datacenters.

 • VMware

  VMware ontwikkelt baanbrekende technologieën zoals edge computing, kunstmatige intelligentie, blockchain, machine learning en Kubernetes. Dankzij onze samenwerking kunnen we een passend antwoord bieden op de moeilijkste uitdagingen van onze klanten.

 • Dell Technologies