Onze oplossingen

Een specifieke aanpak
voor uw activiteit.

Analyse

Voor we van start gaan met uw project, bekijken we eerst waar u tegenaan loopt. We bekijken wat u wilt veranderen of verbeteren en maken een projectplan op.

Design

Hier gaat ons technisch team aan het werk om een oplossing te bedenken voor uw uitdaging. We houden daarbij altijd een oog op de scope en de timing van het project.

Build

We bouwen en plaatsen uw applicaties in een hybride cloudomgeving en/of een dedicated netwerkinfrastructuur. Onze experts implementeren en testen de gekozen oplossing.

Maintain

Wanneer alle applicaties, netwerken en diensten vlotjes draaien, blijven we alles monitoren om de beste performance te blijven garanderen.

In-house,
per project en op jouw maat

Eén oplossing voor verschillende beroepen, sectoren en activiteiten? Die bestaat niet. Wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en gaan op zoek naar de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Vinden we geen oplossing, dan gaan we in-house aan de slag om die op jouw maat te customizen. Zoals we deden voor deze datamanagementplatformen.

Platformen ontwikkeld
in-house en op projectbasis

 • Offshare

  Offshare is een geïntegreerd software platform dat de verschillende business units binnen een offshore windturbinepark samenbrengt. In één dashboard zie je alle parameters. Je kan ook meerdere dashboards opmaken en die delen met verschillende aannemers en over meerdere windturbineparken heen.
  Ontdek alle mogelijkheden van Offshare

 • e-Surveillance

  e-Surveillance levert bruikbare Maritime Situational Awareness (MSA). De software geeft je een duidelijk beeld van jouw omgeving onder andere op zee, op waterwegen en in havens. Dat gebeurt aan de hand van een digital twin: een realtime digitale weergave van de fysieke situatie. e-Surveillance:

  • creëert één enkel beeld van het maritieme domein door sensoren en databronnen te integreren
  • ondersteunt alarmering en customizable workflows voor incidenten
  • integreert communicatie en vergemakkelijkt zo de samenwerking tussen ecosystemen

  Vanuit het gemeenschappelijke operationele beeld initieert de software workflows en communicatie. Zo kan je uw operaties efficiënter plannen en veiliger uitvoeren.

   

 • e-Prison

  e-Prison is een sterk beveiligd en flexibel dienstenplatform voor gedetineerden. Het digitale platform biedt de gedetineerde de mogelijkheid om zelfstandig en op een verantwoorde manier een aantal handelingen uit te voeren. Telefoneren, televisie kijken, aankopen doen in de kantine en beperkt computergebruik behoren tot de mogelijkheden.

  Het hoofddoel is om gedetineerden te begeleiden in een optimale re-integratie in de maatschappij. Hen op een beveiligde manier kennis laten maken met nieuwe technologieën vormt daarin een onontbeerlijke schakel. De inzet van technologie is daarbij vanzelfsprekend om bijvoorbeeld opleidingen te kunnen volgen.

 • e-Blue

  Ook politieagenten zijn meer en meer informatiewerkers. En niet louter op het commissariaat: ook op het terrein zelf moeten ze snel de juiste informatie kunnen raadplegen en uitwisselen. Om die vaak gevoelige informatie te beveiligen, zorgt e-BO Enterprises voor een veilige en stabiele digitale werkomgeving: e-Blue.

  Dankzij e-Blue is kritieke informatie altijd en overal – van de controlekamer tot de combi – beschikbaar voor de politiediensten. e-Blue is immers opgezet als een geïntegreerd all-in-one-werksysteem: het laat alle nodige politionele applicaties toe om tools en data op een vlotte, efficiënte en veilige manier te gebruiken. Zo brengen we niet alleen het administratieve politiewerk naar het terrein, maar ook de noodzakelijke databanken en allerlei toepassingen die belangrijk zijn op het niveau van de politiezone. Denk aan het digitaal ondertekenen van verhoren.

  Meer dan een mobiel kantoor is e-Blue een modulair beheersplatform. Daardoor biedt het de politiediensten uitgebreide mogelijkheden om te connecteren en te integreren met browsers en databases, maar evengoed met drones en bewakingscamera’s. Er is ook een mogelijkheid om e-Blue te koppelen aan het netwerk van de gemeente. Zo overstijgt e-Blue de mogelijkheden van een mobiel kantoor. Met e-Blue biedt e-BO Enterprises een sterk operationeel geheel in één naadloos geïntegreerd beheersysteem dat zorgt voor meer en beter blauw op straat.

 • e-Fire

  Met e-Fire biedt e-BO Enterprises een integratiebus aan op maat van de brandweer. Een integratiebus is een platform dat onderliggende applicaties eenduidig met elkaar verbindt en data ontsluit. Het zorgt ervoor dat IT-systemen op eenvoudige en gestandaardiseerde wijze met elkaar communiceren, zonder dat ze inzicht moeten hebben in elkaars technische specificaties. Die gestandaardiseerde informatie maakt organisaties wendbaarder en resulteert onder meer in snellere ontwikkeltijden en een gestroomlijnde applicatieflow.

Sterke partners

Veel van onze toepassingen zijn gebaseerd op producten en elementen van externe partners. We selecteren die partners op hun specialisaties en kennen hun toepassingen door en door.

 • Axis Communications

   

  Axis Communications - Municipal World

  Axis Communications maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als technologieleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole, intercoms en audiosystemen.

  Axis heeft ruim 3.800 toegewijde werknemers in meer dan 50 landen en werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners om klantspecifieke oplossingen te leveren. Axis is opgericht in 1984 en heeft zijn hoofdkantoor in Lund, Zweden.

  Ga naar de website www.axis.com voor meer informatie over Axis.

   

 • Belden Inc.

  BELDEN - Sending all the right signals

  Belden Inc., een wereldleider in hoogwaardige, end-to-end signaaltransmissie-oplossingen, levert een uitgebreide productportefeuille die is ontworpen om te voldoen aan de bedrijfskritische netwerkinfrastructuurbehoeften van industriële, bedrijfs- en omroepmarkten. Met innovatieve oplossingen gericht op betrouwbare en veilige transmissie van snel groeiende hoeveelheden data, audio en video die nodig zijn voor de toepassingen van vandaag, staat Belden in het middelpunt van de wereldwijde transformatie naar een verbonden wereld. Het bedrijf is opgericht in 1902, heeft zijn hoofdkantoor in St. Louis, VS, en beschikt over productiecapaciteiten in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

 • Cisco

  File:Cisco logo blue 2016.svg - Wikimedia Commons

  Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van IT en netwerken. Zij helpen bedrijven van elke omvang bij het transformeren van de manier waarop mensen met elkaar in contact komen en samenwerken in een veilige omgeving. Cisco’s netwerk-centrische platform verandert de manier waarop we werken, leven, spelen en leren.

  Vandaag de dag, met meer dan 71.000 werknemers wereldwijd, is deze traditie van innovatie met toonaangevende producten en oplossingen nog steeds de kern van het bedrijf. Cisco-oplossingen vormen de netwerkfundamenten voor service providers, kleine tot middelgrote ondernemingen en zakelijke klanten, waaronder bedrijven, overheidsinstellingen, nutsbedrijven en onderwijsinstellingen.

  Cisco’s netwerkoplossingen verbinden mensen, computerapparatuur en computernetwerken, waardoor mensen toegang kunnen krijgen tot informatie of deze kunnen overdragen zonder rekening te houden met verschillen in tijd, plaats of type computersysteem.

 • Citrix

  Bestand:Citrix Systems logo.svg - Wikipedia

  Citrix bouwt de veilige digitale werkomgevingtechnologie die mensen de vrijheid geeft om overal hun beste werk te doen. Hun marktleidende DaaS-, app delivery-, app security- en werkoplossingen zorgen voor een naadloze, veilige werkplekomgeving vanaf elk apparaat, netwerk en locatie. Ze helpen 400.000 klanten en hun 100 miljoen gebruikers in 100 landen bij het navigeren door de steeds veranderende wereld van werk en het moderniseren van IT, zodat ze klaar zijn voor alles wat nog komen gaat.

 • Damm

  The Critical Communications Review - DAMM Cellular Systems A/S

  DAMM Cellular Systems is een wereldwijde leverancier van radio-infrastructuursystemen voor kritische communicatie. Flexibel, gebruiksvriendelijk en zeer kosteneffectief, DAMM’s systeem is de oplossing bij uitstek wanneer 100% schaalbaarheid en betrouwbaarheid essentieel zijn om duurzame veiligheid en operationele efficiëntie te garanderen. Met meer dan 40 jaar ervaring in kritische radio en breedband communicatie, nemen zij het voortouw door superieure engineering en een constante focus op de behoeften van de klant en verminderde complexiteit.

  Voor meer informatie over DAMM of een aspect van hun oplossingen of diensten, bezoek www.dammcellular.com of volg hen op LinkedIn.

 • Dell Technologies

  Nieuws - AppSys is Dell Technologies Gold Partner | AppSys ICT Group

  Dell Technologies is een bedrijf dat krachtige opslagsystemen en software produceert en wereldwijd marktleider is op zijn gebied. e-BO Enterprises werd gecertificeerd als ‘Dell Gold Partner’, dit houdt in dat Dell Technologies vertrouwen in ons stelt als bevoorrechte langetermijnpartner. Omgekeerd vertrouwt e-BO Enterprises op oplossingen van Dell, met name de Vx-Rail solution, om de infrastructuur van de klant te optimaliseren.

 • Fortinet

  Download Fortinet Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

   

  Fortinet is een wereldwijde leider in cyberbeveiliging en levert een breed, geïntegreerd en geautomatiseerd beveiligingsweefsel om klanten in staat te stellen hun digitale reis te versnellen.

 • Hirschmann

  Hirschmann, a Belden Brand Logo Vector - (.SVG + .PNG) - LogoVectorSeek.Com

  Wanneer u een industrieel automatiserings- en netwerksysteem nodig hebt voor bedrijfskritische toepassingen, vertrouwt u op Hirschmann voor veilige, betrouwbare en uniforme datacommunicatieoplossingen. Het Hirschmann portfolio van netwerkimplementatie- en connectiviteitsoplossingen dekt vrijwel alle eisen voor de complexe industriële netwerkinfrastructuren van vandaag de dag. Als pioniers in het bevorderen van Ethernet als een gemeenschappelijk industrieel communicatieprotocol, blijft het Hirschmann team innoveren op nieuwe manieren om de operationele betrouwbaarheid te verhogen in discrete, motion, proces- en drive-control toepassingen. Door ervaring opgebouwde expertise garandeert de speciaal voor Hirschmann ontwikkelde technologieën een veilige, real-time gegevensuitwisseling tussen machines, systemen en ondernemingen – ook in de meest veeleisende industriële omgevingen.

 • Milestone Systems

  Milestone Systems Vector Logo - (.SVG + .PNG) - VectorLogoSeek.Com

  Milestone Systems is een toonaangevende leverancier van videomanagementsoftware met een open platform; technologie die de wereld helpt te zien hoe veiligheid kan worden verzekerd, activa kunnen worden beschermd en bedrijfsefficiëntie kan worden verhoogd. Milestone maakt een open platformgemeenschap mogelijk die samenwerking en innovatie stimuleert in de ontwikkeling en het gebruik van netwerkvideotechnologie, met betrouwbare en schaalbare oplossingen die zich hebben bewezen in meer dan 500.000 installaties.

  Voor meer informatie bezoek: milestonesys.com

 • Nokia

  See the source image

  Nokia’s innovatieve portfolio van netwerkapparatuur, software, diensten en licenties mogelijkheden die klanten en partners over de hele wereld in staat stellen de manier waarop mensen leven, werken en communiceren.

  Als wereldleider op het gebied van bedrijfskritische netwerken met 1300+ klanten en 150 draadloze netwerken van industriële kwaliteit, is Nokia meer dan een connectiviteitsleverancier, samen brengen we industrie-expertise en technologisch leiderschap naar onze klanten.

 • Nozomi Networks

  Our network of vendors

  Nozomi Networks is de toonaangevende oplossing voor OT en IoT Security en Visibility in uw operationele technologische netwerken. Nozomi Networks versnelt digitale transformatie door ’s werelds kritieke infrastructuur en industriële en overheidsorganisaties te beschermen tegen cyberbedreigingen. Hun oplossing levert uitzonderlijke zichtbaarheid van netwerken en bedrijfsmiddelen, detectie van bedreigingen en inzichten voor OT- en IoT-omgevingen. Klanten vertrouwen op Nozomi Networks om risico’s en complexiteit te minimaliseren en tegelijkertijd hun operationele veerkracht te maximaliseren met Nozomi Networks technologie assets.

 • VMware

  Bestand:Vmware.svg - Wikipedia

  VMware ontwikkelt baanbrekende technologieën zoals edge computing, kunstmatige intelligentie, blockchain, machine learning en Kubernetes. Dankzij onze samenwerking kunnen we een passend antwoord bieden op de moeilijkste uitdagingen van onze klanten.