Use Cases

Performanter, veiliger en wendbaarder werken, daar zorgen onze IT-oplossingen voor. 
Met onze toepassingen konden al heel wat organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen hun processen optimaliseren.

Brandweer bestrijdt rampen met mobiele crisiskoffers

Om ter plaatse bij een grote crisis of ramp efficiënt en veilig aan hulpverlening te kunnen doen, rekent Brandweer Westhoek op de mobiele crisiskoffers van e-BO Enterprises. De werkgroep Nood- & Interventieplanning en de ICT-afdeling van de brandweerzone sloegen daarvoor de handen in elkaar met e-BO Enterprises, om tot een resultaat te komen dat aan alle vereisten voldoet.

Lees meer »

e-BO Enterprises zorgt voor feilloze operationele technologie in windpark voor Belgische kust

Windparkbeheerder Otary rekent op de jarenlange ervaring en expertise van e-BO Enterprises voor een frisse OT-wind in zijn park voor de Belgische kust. De applicaties van e-BO Enterprises volgen vanop afstand de prestaties van de windturbines op en zorgen voor veilige en betrouwbare communicatie te land, ter zee en in de lucht. Otary en e-BO Enterprises sloegen met deze oplossing de handen in elkaar voor de komende twintig jaar.

Lees meer »

e-BO Enterprises beveiligt OT bij Parkwind

Alle systemen waar netwerkverbindingen aan te pas komen, zijn gebaat bij feilloze cybersecurity. In tijden van razendsnelle digitalisering nemen helaas ook de cyberrisico’s evenredig toe. Mogelijke doelwitten zijn onder meer de windparken. Ook die zitten immers bol van de netwerkinfrastructuur. Voor betrouwbare OT-security klopte offshore-uitbater Parkwind aan bij e-BO Enterprises.

Lees meer »