logo-inverted.png

Industrial Cybersecurity

industrial-cybersecurity

OT Security - dé complete
oplossing

Hoe sterk is het slot op je OT activiteiten? Op je bedrijf, magazijn & machinepark? Wat met een cyberaanval? Heb je alles in kaart?

De investering in OT cybersecurity sluit het risico van een incident – met inkomsten- en reputatieverlies tot gevolg – maximaal uit. Met e-BO Enterprises bieden we een compleet end-to-end pakket voor de beveiliging van jouw organisatie.

Een ultraveilig ecosysteem

Yep. Om zeker te zijn moet de cybersecurity cyclus rond zijn. Infiniet. Continu. We identificeren waar je als bedrijf naartoe wil, welke risico’s je loopt, wat de mogelijke impact op operaties echt is. Daarna gaan we beschermen, terwijl we blijven detecteren en (inter)ageren. Het resultaat is een ultraveilig OT ecosysteem. En bij e-BO Enterprises hebben we dit in een uniek concept gegoten:
AIDA.

AIDA – 4 diensten, 1 OT beveiligingsecosysteem

Met het AIDA ecosysteem bieden we een antwoord op alle OT beveiligingsvragen én implementeren we ook de oplossing. Assessen om te assessen? Nope. Wel volop inleven en risico’s ‘juist’ inschatten om realistische actiepunten en goals te bepalen, en die daadwerkelijk te halen.

In 4 stappen naar een adequate oplossing:

Waar willen we heen en waar zijn we in werkelijkheid?

Kennen we onze bedrijfsdoelstellingen en regelgeving? Wat is kritisch en wat niet? Kunnen we onze risico’s identificeren, hoe ze onze activiteiten beïnvloeden en kunnen we de risico’s aan? Hebben we een volledig en continu zicht op al onze activa en hun status?

Hoe bouwen we een fort om onze kroonjuwelen te beschermen?

Welke investeringen moeten we doen om de risico’s te beperken? Hoe kunnen we de nodige oplossingen implementeren? Hoe kan ons personeel worden opgeleid en bewust omgaan met elke situatie? Hoe worden onze regelgevingskwesties opgelost?

Je guard voor optimale bescherming.

Hoe kunnen we op elk moment zeker zijn dat alles in orde is? Hoe kunnen we de aanvaller stoppen voordat er enige of minimale impact is? Waar kunnen we een continu statusoverzicht krijgen van al onze assets en flows?

Klaar voor actie!

Hoe kunnen we aan ons bestuur rapporteren over OT cybersecurity? Kunnen we officiële instanties documenteren en rapporteren wanneer we een inbreuk hadden? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurt? Wie bellen we als er een probleem is?

NIS2 en e-BO: samen voor een veilige digitale toekomst

Met de inwerkingtreding van de NIS2-richtlijn, is het essentieel voor organisaties en bedrijven om hun cybersecurity en compliance strategieën te versterken. Bij e-BO Enterprises begrijpen we de uitdagingen die deze verandering met zich meebrengt. Onze oplossingen zorgen voor compliance, niet enkel met NIS2, maar ook met de relevante ISO-normen en IEC 62443, het wereldwijd erkende en de ondersteunende norm voor de beveiliging van industriële automatiseringssystemen. En dat is precies waar wij het verschil maken.

Insights by e-BO Enterprises - Industrial SOC Services

Webinar industrial cybersecurity

Met de komst van Industrie 4.0 hebben we toegang tot nieuwe technologieën en efficiëntere processen, maar dit brengt ook nieuwe risico’s met zich mee. Cybersecurity is momenteel dé uitdaging die de groei en continuïteit van onze Vlaamse industrie bedreigt.

Het is dus een absolute noodzaak om kritieke infrastructuur op een goede manier te beschermen. Wil je industriële installaties beschermen tegen interne en externe cyberaanvallen, dan moet je alle niveaus gaan aanpakken.

e-BO Enterprises cybersecurity experts Olivier Verack en Tijl Deneut geven je in onderstaand webinar concrete tips en best practices om je organisatie zo goed mogelijk te beschermen en voor te bereiden op cyberattacks.

In deze infosessie gaan we dieper in op:

  • Identify: Hoe kan je bedreigingen die je activiteiten beïnvloeden herkennen? 
  • Protect: Hoe kan je jouw belangrijkste assets beschermen?
  • Detect: Hoe kan je verdachte activiteiten opsporen?
  • Respond: Hoe stop je een aanval en beperk je de schade?
  • Recover: Hoe herstellen van een aanval, wat kan je eruit leren en hoe communiceer je met diverse stakeholders.

Vraag hier toegang om het webinar te bekijken.

"Onze OT Security Service is dé oplossing voor al je security gaps. Het resultaat voor jouw IT: verhoging van productiviteit, efficiëntie en veiligheid. Dat betekent volop gemoedsrust dankzij 1 partner en een oerdegelijke aanpak."
Tom Ottevaere - COO @ e-BO Enterprises

Zicht op alles wat er in jullie netwerk draait? Ken je alle risico’s?

Vrijblijvend praten, de beste start!

Onze realisaties

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen
uw organisatie staat.

Hoe kunnen wij helpen

Integration, security, connection?

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen uw organisatie staat. Contacteer ons.