logo-inverted.png

Software solutions

In-house, per project en
op jouw maat

Eén oplossing voor verschillende beroepen, sectoren en activiteiten? Die bestaat niet. Wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en gaan op zoek naar de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Vinden we geen oplossing, dan gaan we in-house aan de slag om die op jouw maat te customizen. Zoals we deden voor deze datamanagementplatformen.

Platformen ontwikkeld in-house en op projectbasis

Offshare is een geïntegreerd software platform dat de verschillende business units binnen een offshore windturbinepark samenbrengt. In één dashboard zie je alle parameters. Je kan ook meerdere dashboards opmaken en die delen met verschillende aannemers en over meerdere windturbineparken heen.

Ontdek alle mogelijkheden van Offshare ➜

e-Surveillance levert bruikbare Maritime Situational Awareness (MSA). De software geeft je een duidelijk beeld van jouw omgeving onder andere op zee, op waterwegen en in havens. Dat gebeurt aan de hand van een digital twin: een realtime digitale weergave van de fysieke situatie. e-Surveillance:

  • creëert één enkel beeld van het maritieme domein door sensoren en databronnen te integreren
  • ondersteunt alarmering en customizable workflows voor incidenten
  • integreert communicatie en vergemakkelijkt zo de samenwerking tussen ecosystemen

Vanuit het gemeenschappelijke operationele beeld initieert de software workflows en communicatie. Zo kan je uw operaties efficiënter plannen en veiliger uitvoeren.

Meer weten? Bekijk onze video

e-Prison is een sterk beveiligd en flexibel dienstenplatform voor gedetineerden. Het digitale platform biedt de gedetineerde de mogelijkheid om zelfstandig en op een verantwoorde manier een aantal handelingen uit te voeren. Telefoneren, televisie kijken, aankopen doen in de kantine en beperkt computergebruik behoren tot de mogelijkheden.

Het hoofddoel is om gedetineerden te begeleiden in een optimale re-integratie in de maatschappij. Hen op een beveiligde manier kennis laten maken met nieuwe technologieën vormt daarin een onontbeerlijke schakel. De inzet van technologie is daarbij vanzelfsprekend om bijvoorbeeld opleidingen te kunnen volgen.

Met e-Fire biedt e-BO Enterprises een integratiebus aan op maat van de brandweer. Een integratiebus is een platform dat onderliggende applicaties eenduidig met elkaar verbindt en data ontsluit. Het zorgt ervoor dat IT-systemen op eenvoudige en gestandaardiseerde wijze met elkaar communiceren, zonder dat ze inzicht moeten hebben in elkaars technische specificaties. Die gestandaardiseerde informatie maakt organisaties wendbaarder en resulteert onder meer in snellere ontwikkeltijden en een gestroomlijnde applicatieflow.

Meer weten? Bekijk onze video

Maak kennis met e-Vision, een uitgebreide oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle soorten gebruikers in de hedendaagse dynamische werkomgeving. Met e-Vision hebt u toegang tot een mobiel of vast werkstation dat kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, zodat u een werkomgeving hebt waar en wanneer u die nodig hebt.

Onze oplossing biedt eenvoudige toegang via één enkele interface, die onmiddellijke toegang biedt tot alle vereiste diensten, waaronder VDI, web, CCTV en meer. Dit betekent dat u snel en gemakkelijk toegang hebt tot de diensten die u nodig hebt, zonder het gedoe van het navigeren door meerdere interfaces.

Naast deze diensten biedt e-Vision ook directe communicatie met uw teams via berichten of spraak (VoIP). Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk in contact kunt blijven met uw collega’s en effectief kunt samenwerken, waar u ook bent.

Wij begrijpen dat beveiliging tegenwoordig een topprioriteit is voor bedrijven. Daarom biedt e-Vision end-to-end beveiliging die is goedgekeurd en in gebruik is bij de politie en het leger. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens en communicatie te allen tijde veilig zijn.

Naarmate uw bedrijf groeit en zich ontwikkelt, is e-Vision schaalbaar en flexibel ten aanzien van diensten en gebruikers, waardoor een oplossing wordt geboden die kan groeien en zich kan aanpassen aan uw veranderende behoeften. Dankzij het centrale beheer heeft u volledige controle over uw werkomgeving en kunt u alle aspecten van uw activiteiten eenvoudig beheren.
En mocht u toch problemen ondervinden, dan is onze helpdesk 24/7 beschikbaar voor ondersteuning en onderhoud, zodat uw werkomgeving altijd probleemloos werkt.

Kies je ook voor een oplossing op maat?

Laten we samen op zoek gaan naar een geschikte oplossing voor jouw situatie.

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen
uw organisatie staat.

Hoe kunnen wij helpen

Integration, security, connection?

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen uw organisatie staat. Contacteer ons.