logo-inverted.png
Offshare-e-Bo-Enterprises

Ontdek 1 oktober e-BO tijdens Open Bedrijvendag in Oostende

Op zondag 1 oktober neemt e-BO Enterprises deel aan Voka Open Bedrijvendag en opent ons kantoor in Oostende opnieuw zijn deuren voor het grote publiek!

Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. Leer meer over onze innovatieve projecten, baanbrekende technologieën en hoe wij bijdragen aan de digitale transformatie van bedrijven en organisaties over de hele wereld.

WIE WE ZIJN

e-BO Enterprises combineert bijzondere klanten met eersteklas technologie en de meest talentvolle mensen. Op de kruising tussen complexe IT-, OT- en softwareprojecten innoveren durvers, trekkers, masterminds en sterkhouders aan 200 kilometer per uur. Ambitieus, menselijk en vol passie. Met de voeten op de grond en de blik op onze maatschappij. e-BO weerspiegelt een groeiparcours van ruim 20 jaar, zonder limieten.

WAT WE DOEN

De juiste IT-oplossing geeft uw organisatie een stevige basis. Die hebt u nodig om met vertrouwen te ondernemen. Beveiligde data, snelle netwerken en gebruiksvriendelijke infrastructuur, voor elke uitdaging heeft e-BO Enterprises een geavanceerde oplossing. Wij geloven niet in passe-partout-oplossingen voor elke activiteit. Daarom ontwerpen, bouwen en beheren we voor elk project een volledig geïntegreerde, all-in-one oplossing. Dat doen we in-house, per klant en op basis van een duidelijk Service Level Agreement (SLA). Je kan zelfs de klok rond, ook in het weekend, een beroep op ons doen. Hebben we jouw toestellen of applicaties geleverd, dan kan je erop rekenen dat wij die verder opvolgen, onderhouden en vervangen als dat nodig is.

WAAR WE VOOR STAAN

Voor elke IT-uitdaging heeft e-BO Enterprises een geavanceerde oplossing.
Al +20 jaar is onze missie:

  • Delivering trust for your critical business.
  • Connecting what’s separate
  • Securing what’s critical
  • Integrating what’s complex

WAT JE ZEKER NIET MAG MISSEN

MEET OUR COLLEAGUES

Tijdens Voka Open Bedrijvendag laten we je graag zien hoe een dag van een e-BO’er eruit kan zien. We hebben enkele enthousiaste professionals geselecteerd die je graag meenemen doorheen een werkdag bij e-BO.

  • Bij e-BO hebben we ons eigen datacenter, en dat brengt heel wat interessants met zich mee. Ben je benieuwd naar hoe dat allemaal werkt? Stel je vragen aan onze Network Engineer, die je graag een kijkje achter de schermen geeft.
  • Zin om in team te werken aan een softwareplatform Offshare waarmee je windparken kunt beheren en onderhouden? Ga eens langs bij onze Development Engineer, hij vertelt je er met veel enthousiasme meer over!
  • Ook in een IT-bedrijf is er ‘in the field’ werk! In de huid kruipen van een Field Ops Engineer? Ga hen opzoeken en krijg de kans om zelf glasvezel te lassen!

Spreekt één van bovenstaande jobs jou aan? Of ken je iemand in je omgeving die perfect past binnen ons e-BO Team? Ons volledige HR-team is van de partij. Ga eens langs!

ONS NIEUW E-BO EXPERIENCE CENTER

We nodigen jou van harte uit om als een van de eersten ons nieuwe e-BO Experience Center te bezoeken tijdens onze Open Bedrijvendag. In ons Experience Center beleef je hoe we verschillende technologieën en software integreren, van software tot industrial cybersecurity tot Video Management Systems. Kom langs en ervaar zelf hoe wij als technologie-integrator waarde creëren in de digitale wereld.

EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Napraten over alle nieuwe inzichten? Dat kan in onze e-BO bar, waar onze collega’s je graag uitnodigen voor een potje darts of pingpong.

VOOR DE KIDS

LAST BUT NOT LEAST! Voor alle avontuurlijke kinderen organiseren we een spannende zoektocht. Stap in de schoenen van een super IT’er en versla de slimme e-BO-werknemers door de code te kraken!

Bij e-BO Enterprises wacht een verborgen schat op masterminds zoals jij.

Los uitdagende puzzels op, verzamel vier cijfers en bewijs jezelf als een meesterlijke codekraker. Durf jij het aan?

Overtuigd? Schrijf je nu al in en ontvang een extraatje aan onze e-BO bar! Inschrijven kan via volgende link: https://forms.office.com/e/xx0T0upA7W .

Bij vragen kunt u ons altijd bereiken via het nummer 057/230270 of via het mailadres info@ebo-enterprises.com .

We zien je daar!

https://www.openbedrijvendag.be/bedrijven/e-bo-enterprises/

Share This Post

Meer nieuws

Nieuws

Het belang van sterke wachtwoorden

Een cruciaal aspect van cybersecurity is het gebruik van lange, unieke wachtwoorden voor al je accounts, omdat ze je digitale identiteit beschermen tegen hackers. Veel mensen maken echter fouten door zwakke wachtwoorden te gebruiken, wat hen kwetsbaar maakt voor aanvallen.

Lees meer »

Hoe kunnen wij helpen

Integration, security, connection?

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen uw organisatie staat. Contacteer ons.