logo-inverted.png
Meer-Cybersecurit-aanvallen

Zo belangrijk is cybersecurity: aanvallen veroorzaken almaar meer schade

Cybercriminelen schakelen steeds weer een versnelling hoger. Dat blijkt uit onderzoek van Fortinet, een Amerikaanse leverancier van cybersecurity-oplossingen, en mediabedrijf CNBC.

Het rapport toont aan dat criminelen profiteren van het groeiende aanvalsoppervlak van hybride werknemers en IT. Daarvoor gebruiken ze geavanceerde en bijzonder hardnekkige strategieën die destructiever, meedogenlozer en minder voorspelbaar zijn dan in het verleden.

De vele bedreigingen stellen beveiligingsteams voor een pak nieuwe uitdagingen. Sommige bedreigingen kwamen vorig jaar voor het eerst aan het licht. Andere bleken dan weer alomtegenwoordig te zijn en net zoveel schade aan te richten als in de jaren daarvoor. Het is de combinatie van oude en nieuwe bedreigingen die beveiligingsmaatregelen extra op de proef stellen.

Share This Post

Meer nieuws

Nieuws

Het belang van sterke wachtwoorden

Een cruciaal aspect van cybersecurity is het gebruik van lange, unieke wachtwoorden voor al je accounts, omdat ze je digitale identiteit beschermen tegen hackers. Veel mensen maken echter fouten door zwakke wachtwoorden te gebruiken, wat hen kwetsbaar maakt voor aanvallen.

Lees meer »

Hoe kunnen wij helpen

Integration, security, connection?

Laat ons weten voor welke IT-uitdagingen uw organisatie staat. Contacteer ons.